Udskriv siden

Oksesteg

AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse
Kategori: Fisk og skaldyr
Tilberedningstid: 2 time(r) 0 minut(ter)
Arbejdstid: 20 minut(ter)
Antal personer: 8 stk.

Ingredienser:

2 kg oksetyksteg med kappe
køkkensalt
peber
4 dl vand
40 g hvedemel
30 g margarine
2 spsk kulør

Fremgangsmåde:

Stegen gnides med salt og peber og brunes i en gryde, så man undgår fedtstænk i ovnen. Stegen sættes i ovnen ved 165°C i ca. 2 timer sammen med vandet.

Skyen sies. Der laves en opbagt sauce af mel og margarine, som spædes med skyen fra stegen, lidt sukker og kulør tilsættes. Stegen serveres i tynde skiver med kartofler.
Tilbage
353012_the_steak.jpg
 

Anmeld opskrift

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder.


 
 

Opskrifter fra samme bruger

Aubergine fyldt med ratatouille