| Kategori:  | Fisk og skaldyr |  | Tilberedningstid:  | 2 time(r) 0 minut(ter) |  | Arbejdstid:  | 20 minut(ter) |  | Antal personer:  | 8 stk. |   |  2 kg oksetyksteg med kappe køkkensalt peber 4 dl vand  40 g hvedemel 30 g margarine 2 spsk kulør  |   |  Stegen gnides med salt og peber og brunes i en gryde, så man undgår fedtstænk i ovnen. Stegen sættes i ovnen ved 165°C i ca. 2 timer sammen med vandet. 
  Skyen sies. Der laves en opbagt sauce af mel og margarine, som spædes med skyen fra stegen, lidt sukker og kulør tilsættes. Stegen serveres i tynde skiver med kartofler. |  | Tilbage |  |   |  |  
  |  |  |  |   |  |  
  
Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. 
 
 
  
  |  |   |  |   |  |  
  |