Kategori: | Desserter og kage | Tilberedningstid: | 1 time(r) 5 minut(ter) | Arbejdstid: | 20 minut(ter) | Antal personer: | 4 stk. | | Dej: 150 g hvedemel 150 g usaltet smør 100 g sukker 1 stk æg
Fyld: 50 g valnødder 50 g pistacienødder 100 g tørrede abrikoser 1 spsk honning 1/2 tsk kanel 1 stk æg
Pynt: frisk citronmelisse 2 spsk flormelis | | Mørdej: Mel, smør, sukker og æg æltes godt sammen og stilles i køleskabet 1 time. En tærteform smøres med smør. Derefter rulles dejen ud til ca. 5 mm tykkelse og lægges i tærteformen. Den stilles i fryseren i 1 time.
Fyld: Hak valnødder, pistacie og abrikoser groft. Rør det sammen med honning, kanel og æg.
Hæld fyldet i tærteformen og bag den i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 50 minutter.
Serveres lun eller kold og pyntes med citronmelisse og flormelis. | Tilbage | | | |
| | | | | |
Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder.
| | | | | |
|