Udskriv siden

Salade Niçoise

AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse
Kategori: Fisk og skaldyr
Tilberedningstid: 20 minut(ter)
Arbejdstid: 20 minut(ter)
Antal personer: 4 stk.

Ingredienser:

4 tomater
1 stk agurk
2 hårdkogte æg
1 stk grøn peberfrugt
salat
1 dåse tun i olie
80 g marinerede ansjoser
12 sorte oliven

Marinade:
1 dl olivenolie
2 spsk balsamico
2 fed hvidløg
1/2 tsk køkkensalt
1/2 tsk peber
2 spsk frisk purløg

Fremgangsmåde:

Tomaterne skylles og stilkfæstet skæres fra. Skær dem i både. Skyl agurken og skær den i både. Pil æggene og del dem i både. Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær rodstokken af salathovedet. Skyl det blad for blad. Slyng det fri for vandet.Pluk tunfisk i mindre stykker.

Marinade: Rør olie og vineddike sammen. Pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint eller knus dem i marinaden.Bland fintklippet purløg i og krydr med salt og peber.

Riv salathovedet i strimler og kom dem i et halvdybt fad. Anret de forskellige ingredienser herpå.

Tag stenene ud af olivenerne. Fordel de udstenede oliven over salaten. Hæld marinaden over og servér.
Tilbage
847295_nicoise.jpg
 

Anmeld opskrift

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder.