| Kategori:  | Fisk og skaldyr |  | Tilberedningstid:  | 20 minut(ter) |  | Arbejdstid:  | 20 minut(ter) |  | Antal personer:  | 4 stk. |   |  4 tomater 1 stk agurk 2 hårdkogte æg 1 stk grøn peberfrugt salat 1 dåse tun i olie 80 g marinerede ansjoser 12 sorte oliven
  Marinade:  1 dl olivenolie 2 spsk balsamico 2 fed hvidløg 1/2 tsk køkkensalt 1/2 tsk peber 2 spsk frisk purløg  |   |  Tomaterne skylles og stilkfæstet skæres fra. Skær dem i både. Skyl agurken og skær den i både. Pil æggene og del dem i både. Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær rodstokken af salathovedet. Skyl det blad for blad. Slyng det fri for vandet.Pluk tunfisk i mindre stykker. 
  Marinade: Rør olie og vineddike sammen. Pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint eller knus dem i marinaden.Bland fintklippet purløg i og krydr med salt og peber. 
  Riv salathovedet i strimler og kom dem i et halvdybt fad. Anret de forskellige ingredienser herpå. 
  Tag stenene ud af olivenerne. Fordel de udstenede oliven over salaten. Hæld marinaden over og servér. |  | Tilbage |  |   |  |  
  |  |  |  |   |  |  
  
Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. 
 
 
  
  |  |   |  |   |  |  
  |