| Kategori:  | Kød og fjerkræ |  | Tilberedningstid:  | 0 minut(ter) |  | Arbejdstid:  | 0 minut(ter) |  | Antal personer:  | 3 stk. |   |  5 dl vand  1 stk hønsebouillonterning  500 g kyllingebryst 1 stk løg 4/5 dl sherryeddike 3 fed hvidløg 1 spsk olivenolie 2 tsk spidskommen 1 stk rød peberfrugt 1 stk gul peberfrugt 2 spsk hakket jalapeno 1/2 pose frisk koriander |   |  Bring bouillon i kog. Tilsæt kylling, finthakket løg, sherryvin-eddike, hakket hvidløg, olivenolie og kommen. Lad det simre ved lav varme, til kyllingen er færdigkogt (ca. 15 min.). Tag kylling og løg op af væden og læg det i en skål sammen med peberfrugter i skiver. 
  Lad væden koge videre, til den er svundet ind til ca. det halve af udgangspunktet. Hæld denne sauce over kyllingblandingen og stil det køligt i en halv time. 
  Tilsæt hakket koriander til kyllingeblandingen og køl det ned i 4 timer eller natten over. Herefter skæres kyllingekødet i skiver og fordeles sammen med marinaden og de marinerede grøntsager på tallerkener. |  | Tilbage |  |   |  |  
  |  |  |  |   |  |  
  
Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. 
 
 
  
  |  |   |  |   |  |  
  |