Udskriv siden
Frezz (dansk) > Butikker > Billedgalleri > Opskrifter med billeder > Æggekage med bacon og champignoner

Æggekage med bacon og champignoner

AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse
Kategori: Kød og fjerkræ
Tilberedningstid: 30 minut(ter)
Arbejdstid: 30 minut(ter)
Antal personer: 4 stk.

Ingredienser:

150 g bacon
125 g champignoner
6 æg
1 dl skummetmælk
køkkensalt
peber

Pynt:
frisk purløg eller hakket forårsløg

Fremgangsmåde:

Svits bacon på en pande. Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden i fedtstoffet fra baconen. Tag bacon og champignoner af panden og hæld begge dele på en tallerken.

Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Hæld det på panden over medium varme. Rør meget blidt rundt i starten og put halvdelen af baconen samt alle champignonerne i, inden det bliver fast. Steg æggekagen under svag varme, til den er fast og sammenhængende.

Pynt æggekagen med resten af baconen samt hakket purløg.
Tilbage
101427(1).jpg
 

Anmeld opskrift

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder.