Kategori: | Fisk og skaldyr | Tilberedningstid: | 20 minut(ter) | Arbejdstid: | 20 minut(ter) | Antal personer: | 4 stk. | | 4 tomater 1 stk agurk 2 hårdkogte æg 1 stk grøn peberfrugt salat 1 dåse tun i olie 80 g marinerede ansjoser 12 sorte oliven
Marinade: 1 dl olivenolie 2 spsk balsamico 2 fed hvidløg 1/2 tsk køkkensalt 1/2 tsk peber 2 spsk frisk purløg | | Tomaterne skylles og stilkfæstet skæres fra. Skær dem i både. Skyl agurken og skær den i både. Pil æggene og del dem i både. Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær rodstokken af salathovedet. Skyl det blad for blad. Slyng det fri for vandet.Pluk tunfisk i mindre stykker.
Marinade: Rør olie og vineddike sammen. Pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint eller knus dem i marinaden.Bland fintklippet purløg i og krydr med salt og peber.
Riv salathovedet i strimler og kom dem i et halvdybt fad. Anret de forskellige ingredienser herpå.
Tag stenene ud af olivenerne. Fordel de udstenede oliven over salaten. Hæld marinaden over og servér. | Tilbage | | | |
| | | | | |
Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder.
| | | | | |
|