Udskriv siden

Aïoli

AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse
Kategori: Vegetar
Tilberedningstid: 0 minut(ter)
Arbejdstid: 0 minut(ter)
Antal personer: 4 stk.

Ingredienser:

1 stk pasteuriseret æggeblomme
1 spsk hvidvinseddike
2 fed hvidløg
bordsalt
peber
5 spsk olivenolie
5 spsk majsolie

Fremgangsmåde:

Kom æggeblomme, eddike, hvidløg samt salt og peber i en foodprocessor med et skarpt knivblad og blend det godt sammen.

Tilsæt først olivenolien, siden majsolien dråbevis mens maskinen kører. Når saucen er tyknet lidt, kan man begynde at tilsætte olien i en tynd stråle og blende videre til al olien er optaget og saucen er tykflydende og glat.
Tilbage
aioli.jpg
 

Anmeld opskrift

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder.