Udskriv siden

Acapulcokylling

AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse
Kategori: Kød og fjerkræ
Tilberedningstid: 0 minut(ter)
Arbejdstid: 0 minut(ter)
Antal personer: 3 stk.

Ingredienser:

5 dl vand
1 stk hønsebouillonterning
500 g kyllingebryst
1 stk løg
4/5 dl sherryeddike
3 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 tsk spidskommen
1 stk rød peberfrugt
1 stk gul peberfrugt
2 spsk hakket jalapeno
1/2 pose frisk koriander

Fremgangsmåde:

Bring bouillon i kog. Tilsæt kylling, finthakket løg, sherryvin-eddike, hakket hvidløg, olivenolie og kommen. Lad det simre ved lav varme, til kyllingen er færdigkogt (ca. 15 min.). Tag kylling og løg op af væden og læg det i en skål sammen med peberfrugter i skiver.

Lad væden koge videre, til den er svundet ind til ca. det halve af udgangspunktet. Hæld denne sauce over kyllingblandingen og stil det køligt i en halv time.

Tilsæt hakket koriander til kyllingeblandingen og køl det ned i 4 timer eller natten over. Herefter skæres kyllingekødet i skiver og fordeles sammen med marinaden og de marinerede grøntsager på tallerkener.
Tilbage
8715_acapulco.jpg
 

Anmeld opskrift

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder.