| Kategori:  | Desserter og kage |  | Tilberedningstid:  | 1 time(r) 5 minut(ter) |  | Arbejdstid:  | 20 minut(ter) |  | Antal personer:  | 4 stk. |   |  |   Dej: 150 g hvedemel  150 g usaltet smør  100 g sukker  1 stk æg 
  Fyld: 50 g valnødder  50 g pistacienødder  100 g tørrede abrikoser  1 spsk honning  1/2 tsk kanel  1 stk æg 
  Pynt: frisk citronmelisse  2 spsk flormelis   |   |  Mørdej: Mel, smør, sukker og æg æltes godt sammen og stilles i køleskabet 1 time. En tærteform smøres med smør. Derefter rulles dejen ud til ca. 5 mm tykkelse og lægges i tærteformen. Den stilles i fryseren i 1 time. 
  Fyld: Hak valnødder, pistacie og abrikoser groft. Rør det sammen med honning, kanel og æg. 
  Hæld fyldet i tærteformen og bag den i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 50 minutter. 
  Serveres lun eller kold og pyntes med citronmelisse og flormelis. |  | Tilbage |  |   |  |  
  |  |  |  |   |  |  
  
Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. 
 
 
  
  |  |   |  |   |  |  
  |