| Kategori:  | Vegetar |  | Tilberedningstid:  | 0 minut(ter) |  | Arbejdstid:  | 0 minut(ter) |  | Antal personer:  | 4 stk. |   |  1 stk pasteuriseret æggeblomme 1 spsk hvidvinseddike  2 fed hvidløg bordsalt peber 5 spsk olivenolie 5 spsk majsolie |   |  Kom æggeblomme, eddike, hvidløg samt salt og peber i en foodprocessor med et skarpt knivblad og blend det godt sammen. 
  Tilsæt først olivenolien, siden majsolien dråbevis mens maskinen kører. Når saucen er tyknet lidt, kan man begynde at tilsætte olien i en tynd stråle og blende videre til al olien er optaget og saucen er tykflydende og glat. |  | Tilbage |  |   |  |  
  |  |  |  |   |  |  
  
Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. 
 
 
  
  |  |   |  |   |  |  
  |