Kategori: | Kød og fjerkræ | Tilberedningstid: | 30 minut(ter) | Arbejdstid: | 30 minut(ter) | Antal personer: | 4 stk. | | 150 g bacon 125 g champignoner 6 æg 1 dl skummetmælk køkkensalt peber
Pynt: frisk purløg eller hakket forårsløg | | Svits bacon på en pande. Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden i fedtstoffet fra baconen. Tag bacon og champignoner af panden og hæld begge dele på en tallerken.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Hæld det på panden over medium varme. Rør meget blidt rundt i starten og put halvdelen af baconen samt alle champignonerne i, inden det bliver fast. Steg æggekagen under svag varme, til den er fast og sammenhængende.
Pynt æggekagen med resten af baconen samt hakket purløg. | Tilbage | | | |
| | | | | |
Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder.
| | | | | |
|